Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van Hollandse bodem: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Vij5 Copper Lights hanglampen: eindeloos te combineren

In de woonkamer, boven de eettafel of in je slaapkamer? De lampen uit de Vij5 Copper Lights collectie zullen overal stralen. Ook geven de lampen verschillende kleuren af. Zo kan de lamp donkerbruin, rood of oranje ogen. Het materiaal van de CL25 hanglamp zorgt voor een warme sfeer in je interieur. De lampen uit deze serie zijn ontworpen door David Derksen. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur. Vooral de processen die plaatsvinden in de natuur fascineren hem. Dit resulteert in een sterke nadruk op materialen, hoe ze zich gedragen en hoe ze kunnen worden geconstrueerd. Volgens hem is het produceren van objecten als het spelen met krachten van de natuur. In zijn ontwerpen probeert hij de schoonheid van het materiaal en de manier waarop het wordt geproduceerd uit te drukken. We kunnen wel zeggen dat dit goed is gelukt. Kijk maar naar de CL30 hanglamp van Vij5.

Vij5 Copper Lights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle hanglampen uit de Vij5 Copper Lights collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp uit de Vij5 Copper Lights serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit de Copper Lights collectie van Vij5, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.