Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hollands design: Vij5

Ontwerpers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn de oprichters van dit stijlvolle merk vol interieurproducten. Nadat zij hun studies hadden afgrond, zijn ze direct begonnen met Vij5 door mogelijkheden te creëren om zo hun eigen designs op de markt te brengen. Zij zijn verantwoordelijk voor de basis van het productassortiment. Samen met andere jonge ontwerpers werken ze (bewust) samen om hun collectie constant uit te breiden en te vernieuwen. Elk van de producten wordt van top tot teen bekeken vanuit een ontwerpersperspectief waardoor er een zeer persoonlijke stijl te ontdekken valt en er hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De prachtexemplaren van Vij5 hebben een aantal punten gemeen: de juiste verhoudingen met een uitgebalanceerde compositie, het gebruik van pure, eerlijke materialen, duidelijke lijnen en oog voor detail. Dit laat ook direct zien waarin zij zich onderscheiden én waarom Vij5 eigenlijk voor elk interieur wel iets passends in haar assortiment heeft waar je je interieur mee kunt verfraaien.

Fraaie Vij5 Coatrack By The Meter kapstokken

Aan de muur in de hal of op de slaapkamer? De kleinere kapstokken uit de Coatrack By The Meter passen hier perfect. De Coatrack By The Meter kapstok met 5 haken van Vij5 is een halve meter groot. Hierop kun je heel wat jassen, hoeden, vesten en sjaals kwijt. Zoals de naam al zegt, heeft deze kapstok vijf haken die zijn verdeeld over een halve meter. Tussen iedere haak zit een ruimte van 10 centimeter. Klein maar fijn is de kapstok met 2 haken van Vij5. Deze kapstok kun je perfect combineren met de andere kapstokken van Vij5. Ook kan hij prima in zijn eentje aan de muur hangen. Wist je dat de designer van deze kapstok zijn geboortejaar in dit product heeft verwerkt? Vandaar dat deze kapstok 19.76 centimeter lang is.

Vij5 Coatrack By The Meter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vij5. Dat betekent dat wij alle kapstokken uit de Coatrack By The Meter collectie van Vij5 kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kapstok uit de Coatrack By The Meter serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kapstok uit de Coatrack By The Meter collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Vij5
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Prijs