Vibia Plus

De Vibia Plus collectie bestaat uit verschillende plafondlampen, die stuk voor stuk een bijzondere sfeer creëren in welke ruimte dan ook. Ze worden allemaal gekenmerkt door het grappige ontwerp. Om de daadwerkelijke lamp zit namelijk een soort ‘tunnel’, waardoor het licht een stuk sfeervoller de kamer in schijnt. De Plus plafondlamp rond dimbaar heeft een rechte tunnel, terwijl de Plus plafondlamp recht dimbaar een tunnel heeft die naar beneden toe steeds smaller wordt. Beide lampen zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo is er altijd wel een exemplaar naar jouw smaak. Zo’n plafondlamp komt goed van pas in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Eigenlijk is hij voor elke ruimte een aanwinst. Waar hang jij hem op? 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Vibia

Het Spaanse merk Vibia specialiseert zich al sinds 1987 in het ontwerpen en produceren van de allermooiste verlichting. Dat betekent dat ze al decennia lang ervaring hebben op dit gebied. Dit is te merken! Bij Vibia zijn ze altijd op zoek naar de beste ontwerpers, vakmensen en materialen. Zo gaat Vibia bij het ontwerpen van lampen dan ook regelmatig een samenwerking aan met gerenommeerde ontwerpers. De Vibia Plus collectie is hier een uitmuntend voorbeeld van. De Plus lijn is namelijk ontworpen door het ontwerpersduo X. Claramunt & M. de Mas design. Zo belichaamt deze collectie het perfecte samenspel van vernieuwend design van buitenaf en decennia aan ervaring op het gebied van het vervaardigen van lampen. Wil je weten welke verassende combinaties Vibia nog meer voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje bij de andere lampen van Vibia!

Vibia Plus serie: scheve lampen

Dat mooi scheef niet lelijk is, bewijst Vibia maar weer met de Plus plafondlamp schuin dimbaar. Deze lamp lijkt wat betreft ontwerp sterk op de Plus plafondlamp rond dimbaar, maar lijkt aan de onderkant ‘schuin afgesneden’, waardoor het licht voornamelijk één bepaalde richting op schijnt. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat een kant van de kamer compleet verlicht wordt en de rest van de kamer donker is. Zelfs de small variant van deze plafondlamp is zo groot dat er ook voor de rest van de ruimte genoeg licht overblijft.

Vibia Plus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vibia Plus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.