Vase The World

Vase The World is een Nederlands merk dat zich specialiseert in bloempotten in allerlei soorten en maten. Zo’n bloempot van Vase The World kun je een mooi plekje geven in je huis, maar hij voelt zich ook prima thuis in je tuin, op je terras of op je balkon. Het zijn niet zomaar bloempotten, maar je kunt ze eigenlijk beter omschrijven als designpotten. De Amazone bloempot van Vase The World is daar een mooi voorbeeld van. Kun je niet kiezen welke bloemen je erin wilt plaatsen? Gelukkig biedt deze bloempot genoeg plek voor al je lievelingsbloemen tegelijk, want hij is maar liefst 150 centimeter breed. Ga je liever de hoogte in met je favoriete bloemen? Dan is de 50 centimeter hoge Vase The World Billund bloempot wel wat voor jou. We laten je graag kennismaken met het hele assortiment bloempotten van Vase The World die stuk voor stuk je aandacht opeisen.

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-1 van 1 producten

Vase The World: jong en exclusief

Designlabel Vase The World is een jong en exclusief merk met bloempotten die zowel voor je binnenplanten als je buitenplanten een uitkomst bieden. Dit prachtige designpottenmerk is sinds 2008 actief binnen deze branche en staat vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten. Het onderscheidende vermogen zit hem vooral in de innovatieve en creatieve ontwerpen die je terugvindt op de bloempotten. Het mooie is dat elk van deze producten smaakvolle bloempotten zijn die rechtstreeks worden geïmporteerd uit de mooiste delen van de wereld. Simpel gezegd zijn de potten geïnspireerd op verschillende vormen en kleuren die letterlijk uit alle (uit)hoeken van de wereld afkomstig zijn. Kortom, bij aanschaf van zo’n bloempot haal je eigenlijk een wereldproduct in huis. De El Salvador en Kentucky series zijn hier mooie voorbeelden van. 

Bijzondere Vase The World bloempotten

Om je interieur te verblijden met een van de bloempotten van Vase The World, zal je wel even de tijd voor vrij moeten maken. Er zijn namelijk tal van verschillende soorten varianten te vinden. Als je graag voor een elegant en ietwat chique exemplaar gaat, dan past de Martinique bloempot van Vase The World misschien wel bij het plaatje wat je voor ogen hebt. Of je er nu bloemen, planten of kleine boompjes in zet, ze staan hoe dan ook in de spotlight. Het voordeel is dat de kwalitatief hoogwaardige bloempotten eigenlijk alle weersomstandigheden wel aankunnen. Dat is handig! Een wat stoerder exemplaar is de Vase The World Indiana bloempot. Mocht je hem buiten gaan gebruiken, dan is het wel handig als je een gat boort in de bloempot zodat het water weg kan lopen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je plantjes verzuipen… 

Vase The World bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vase The World. Dat betekent dat wij alle bloempotten van Vase The World kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bloempot van Vase The World en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bloempot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vase The World. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw bloempot van Vase The World veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Vase The World
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad
Naar boven