Naar boven

Van Esch Nino

Om een geordend en opgeruimd huis te krijgen en behouden, is het fijn om voor alles een opbergplek te hebben. De Van Esch Nino collectie kan je hier perfect bij helpen. Wil jij geen rondslingerende theedoeken, handdoeken, rugzakken of jassen meer? De Van Esch Nino serie speelt hier perfect op in. En het mooie is, je hoeft geen gaten in de muren te boren. Deze haken hebben namelijk een magnetisch veld. Zo kun je ze op een koelkast, metalen kast of magnetisch bord hangen bijvoorbeeld. De Nino H25 kapstok met magneet heeft maar liefst drie haken waardoor je er veel op kwijt kunt. Op de achterkant van de magneet zit een sleeve en dat zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Van Esch heet welkom

Dit Nederlandse merk is erin gespecialiseerd mensen gastvrij te ontvangen. Het familiebedrijf focust zich namelijk op producten die bij de entree van een huis, kantoor of openbare gelegenheid van pas komen. De collectie bevat onder andere kapstokken, kleerhangers, lockers, maar bijvoorbeeld ook banken en tafels. In het assortiment vind je eigenlijk alles om mensen bij binnenkomst van alle gemakken te voorzien. Van Esch heeft een eigen fabriek waar de meeste producten worden geproduceerd. Door het vakmanschap van hun eigen ambachtslieden weten ze zeker dat ze de gewenste kwaliteit leveren. De ontwerpen komen tot stand door samen te werken met verschillende Europese ontwerpers. Toch bedenken ze producten ook zelf. Denk bijvoorbeeld aan de praktische Nino serie.

Van Esch Nino producten komen overal van pas

Deze serie bevat ook een enkele haak: de Nino kapstok met magneet (set van 2). Deze is in verschillende kleursamenstellingen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een compleet zwarte haak of juist een haak waarin je afwisselend wit en grijs voorbij ziet komen voor een speels effect. Eigenlijk komt een haakje op elke plek wel van pas. Neem er een in de hand en ga in je huis op zoek naar metaal waar de magneet zich aan kan hechten. Heb je op kantoor een metalen bureau of kast? Neem er dan een mee in je tas, hang zo’n haak op en je weet zeker dat je tas nooit op de grond hoeft te slingeren. De haak is klein van stuk, maar zorgt daarentegen voor groot comfort.

Van Esch Nino bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Nino collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.