Naar boven

Design van Valerie Objects

Valerie Objects is een Belgisch merk en is opgericht door Axel Van Den Bossche en creatief directeur Veerle Wenes. Ze werken veel samen met designers, architecten en kunstenaars waarmee ze hun collectie vormgeven en tot stand laten komen. Het is de bedoeling om creativiteit te vertalen naar iets tastbaars. Het merk is bekend geworden door de succesvolle verlichtingscollectie van Muller Van Severen. De lampen hebben een erg eigen karakter. Het zijn ontwerpen die je niet elke dag ziet en ze hebben een industriële uitstraling. Het doel van Muller Van Severen is het ontwerpen van speelse items die moeiteloos te produceren zijn en zich kenmerken zich door de warme kleuren, het simplistische metaal en de natuurlijke materialen voor de afwerking.

Perfect licht met de wandlampen van Valerie Objects

De wandlampen van Valerie Objects zijn erg bijzonder. De Hanging Lamp serie bestaat uit één model en is verkrijgbaar in vijf verschillende vormen. Het handige hieraan is dat er voor elke woonruimte wel een geschikte lamp tussen zit. Lees je graag in de avond en wil je dus liever een lamp die vooral praktisch is? Ga dan voor de Valerie Objects Hanging Lamp no. 5 wandlamp. Wil je dat de wandlamp juist de ruimte extra verlicht? Ga dan voor de Valerie Objects Hanging Lamp no. 1 wandlamp. Durf jij het aan om op te vallen? Kies dan één van de felle kleurtjes. Voor welke vorm en kleur kies jij?

Valerie Objects wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Valerie Objects. Dat betekent dat wij alle Valerie Objects wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.