Valerie Objects plafondlampen

Op zoek naar een plafondlamp met een uniek ontwerp die er een tikkeltje industrieel uitziet? Dan zit je in de collectie plafondlampen van Valerie Objects goed. Het Belgische designlabel is een merk dat onder meer bekend is geworden door de succesvolle verlichtingscollectie. Bekijk bijvoorbeeld de Ceiling lamp no. 1 plafondlamp van Valerie Objects. De plafondlamp beschikt over een bijzondere combinatie van materialen en stijlen. Het frame van de lamp is gemaakt van metaal met industrieel ogende leidingen. Verder is het model van de glazen lampenkap geïnspireerd op de lampenkap van een lamp die ontwerper Hannes van Severen op een vlooienmarkt op de kop tikte. Doordat ontwerpers, architecten en kunstenaars hun kenmerkende stijlen vertalen in tastbare objecten vind je de mooiste producten in de collectie.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Het verhaal van Valerie Objects

Het designlabel Valerie Objects is een relatief jong Belgisch merk dat door Axel van den Bossche en Veerle Wenes is opgericht. De combinatie van de professionele en persoonlijke voorkeur van de oprichters hebben geleid tot een mooi designlabel. De prachtige producten uit de collectie komen tot stand door een nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en kunstenaars. Het doel is de kunst van de creatieve geesten te vertalen in tastbare objecten. Er is één duidelijke missie dat wordt nagestreefd: dagelijkse hulpmiddelen en objecten presenteren met een unieke uitstraling. De nadruk zal altijd liggen op authentieke bedenkers, op stukken waar zorgvuldig over nagedacht werd en die ontworpen en vervaardigd werden door intelligente handen.

Valerie Objects Ceiling lamp door Muller van Severen

Muller van Severen is een ontwerpersduo dat bestaat uit fotografe Fien Muller en beeldhouwer Hannes van Severen. Het duo kreeg al snel internationale aandacht en is inmiddels actief in binnen- en buitenland. In 2011 zijn ze begonnen aan een uitdagende, inspirerende speurtocht naar eigentijdse, sculptuurachtige meubelobjecten. Speelse items die het duo moeiteloos kan laten produceren. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van warme kleuren, metaal en natuurlijke materialen voor de afwerking. Een lamp waar je de kernmerken goed terugziet is de Ceiling lamp. De Valerie Obecjets Ceiling lamp no. 2 plafondlamp heeft een mooie industriële twist door de metalen leidingen, maar de glazen lampenkap en het gebruik van messing geven de plafondlamp een elegante ‘touch’.

Valerie Objects plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Valerie Objects. Dat betekent dat wij alle Valerie Objects plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.