Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Carmina.

Ontdek alle Umage Ripples lampen

In de Umage Ripples collectie vind je verschillende lampen. Het verschil zit hem eigenlijk vooral in de vorm van de lampenkap. Ga je bijvoorbeeld meer voor een wat hoekigere hanglamp, dan kun je eens een kijkje nemen bij de Umage Ripples Cusp hanglamp. Hij heeft de Scandinavische uitstraling en schoonheid. Een pareltje om op te hangen, dus. Een andere variant is de Umage Ripples Slope hanglamp. Je kent het vast wel, een golf breekt zodra hij het strand bereikt. Voor deze lamp geldt dat niet. De beschermende siliconen laag is onbreekbaar. Weet je wanneer het plaatje helemaal compleet is? Als je alle drie de lampen uit de Ripples collectie bij elkaar hangt. Het zijn namelijk dikke vrienden, dus zij vinden dat hartstikke gezellig zo!

Umage Ripples bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Ripples collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Ripples collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Ripples serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.