Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tuintafels van bekende merken

We hebben tuintafels van echte tuindesignlabels als EMU, Fermob en Functionals. Bij ons koop je altijd een origineel exemplaar, dus geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Je ontvangt ook de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je 14 dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de tuintafel, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je binnen no time een nieuwe tuintafel toegestuurd. Bestel je tuintafels bij Flinders veilig en vertrouwd. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Tuintafel top vijf

We hebben onze favoriete tuintafels voor je uiteengezet. Welke kies jij?

  1. Emu Star tafel rechthoek Om deze metalen tuintafel kun je met gemak zes stoelen kwijt en de Emu Star tuintafel is verkrijgbaar in zes mooie kleuren.
  2. Emu Star tafel vierkant Rechttoe rechtaan, zonder overbodige frutsels. Zo leidt niets af van je uiteindelijke doel: ultiem relaxen in eigen tuin.
  3. Emu Arc en Ciel tuintafel rechthoek Lekker buiten eten met vrienden of alleen in de middagzon met je favoriete magazine en iets te drinken onder handbereik. De Arc En Ciel rechthoekige tuintafel van Emu is er voor iedereen en speciaal voor jou.
  4. Emu Arc en Ciel tuintafel vierkant Aan de Arc En Ciel 70 rechthoekige tuintafel zit je altijd goed. De tafel heeft een elegante, rustige uitstraling en past eigenlijk in iedere tuin of balkon.
  5. Functionals Lloyd tafel outdoor Door een speciale constructie blijven de vier poten altijd op de grond staan, zelfs als de ondergrond ongelijk is. Geen gewiebel of gedoe met bierviltjes onder de poten meer.
 

Waar moet je op letten bij het kopen van tuintafels?

Een tuintafel koop je niet zomaar. Daar gaan al snel een paar weken over heen. Neem gerust de tijd om je goed te oriënteren. Allereerst de vraag hoe lang de tuintafel moet zijn: 160 cm, 180 cm of 200 cm. Stel dat je 8 tuinstoelen om de tafel wilt kunnen zetten (3 aan elke zijkant, 2 op de kop). Een gemiddelde tuinstoel is 50 cm tot 60 cm breed. Daarmee adviseren wij minimaal een tuintafel van 180 cm te kiezen. Zo kun je in ieder geval comfortabel zitten. Vervolgens kun je een keuze maken uit het materiaal.

Je hebt houten tuintafels, stalen tuintafels en kunststof tuintafels. Hout moet je elk jaar behandelen, maar past vaak prachtig in een groene tuin. Kunststof tuintafels zijn erg praktisch. Laat je wel informeren over de kleurvastheid van de tafel. Sommige (goedkope) tuintafels verkleuren door weersinvloeden. Tot slot de vraag wat een kwalitatief goede tuintafel is. Bij de tuincentra kan je tegenwoordig al voor een paar tientjes een tuintafel kopen. Wij adviseren in ieder geval een tafel van een bekend merk te kopen, dat geeft al enige zekerheid. En een praktische tip: schuif de tuintafel eens goed heen en weer. Blijven de poten netjes recht staan, dan heb je vaak wel een stevige tafel te pakken. Succes gewenst!

Vragen over een tuintafel? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke tuintafel. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte hoogte van de tuintafel? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Bij Flinders vind je de mooiste tuintafels:

   • Houten tuintafel
   • Kunststof tuintafel
   • Ronde tuintafel
   • Design tuintafel
   • Luxe tuintafel
   • Moderne tuintafel