Tonon Step

De Tonon Step collectie bestaat uit verschillende stoelen die stuk voor stuk eenvoud ademen. Bij Tonon waren ze namelijk een beetje klaar met alle heftige excentrieke ontwerpen. Een stoel is er in de eerste plaats om lekker op te kunnen zitten. En dat kan zeker op de stoelen uit de Tonon Step collectie. De zitting van elke stoel is namelijk gemaakt van een speciaal soort foam, dat zich precies naar jouw lichaam vormt. Zo is deze stoel een perfecte match voor iedereen! Dankzij het no-nonsense ontwerp voelt de Step stoel eiken onderstel zich snel thuis in elk interieur. Het ontwerp van deze stoel is gebaseerd op de klassiekers van Tonon, maar dan met vernieuwende materialen in de zitting en een echt eikenhouten onderstel. Zo is combineert de stoel nieuwe technieken en materialen met het oude gevoel van ‘thuis’.

Tonon

Tonon is een van de oudste labels in het huidige designlandschap. Tonon werd in 1926 opgericht, en draait dus al heel wat decennia mee! Hierdoor is Tonon dé autoriteit als het op Italiaans design aankomt. De reden voor het lange bestaan van Tonon is duidelijk: Tonon is nooit klaar met vernieuwen. Het merk verdiept zich namelijk nog steeds in nieuwe materialen, nieuwe technieken en ontwerpers. Zo is het merk altijd in staat om een combinatie van echt vakmanschap met nieuwe technieken te leveren. Daar is de Tonon Step collectie met zijn op de klassiekers geïnspireerde model en het bijzondere foam natuurlijk een uitmuntend voorbeeld van! Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere unieke producten van Tonon? Neem dan snel een kijkje bij de stoelen van Tonon.

Tonon Step stoelen op kantoor

Is jouw kantoor toe aan een nieuwe stap? En ben je de bureaustoelen met een stoffen zitting, een plastic onderstel en immer vastlopende plastic wieltjes een beetje beu? Update het interieur van je kantoor dan met de Step stoel gepolijst stalen onderstel. Dankzij het stalen onderstel doet deze stoel het goed in een kantoor met een strakkere vormgeving! Daarbij zorgt de ergonomische zitting van deze stoel ervoor dat jij gedurende die lange kantoordagen in ieder geval geen last krijgt van je rug. Oftewel een stoel die graag met je meedenkt en je het liefst een fijne, comfortabele werkdag bezorgt. En dat elke dag weer. Spreekt je dat aan?

Tonon Step bij Flinders                          

Flinders is officieel dealer van Tonon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonon Step collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven