Tonon Concept

In de Tonon Concept collectie vind je stoelen die niet alleen heerlijk zitten, maar ook een plaatje zijn om naar te kijken. Op de Tonon Concept stoel met roestvrij stalen onderstel kun je heerlijk dineren, avondenlang borrelen of simpelweg even de krant lezen. Het is maar net waar je hem neerzet en waar je hem graag voor gebruikt. Ontwerper Martin Ballendat vindt het comfort van een stoel erg belangrijk en dat blijkt ook wel. De zitting van deze stoel is namelijk gemaakt van polyutheraan foam. Dit zorgt ervoor dat de zitting zacht aanvoelt en je het liefst niet meer opstaat wanneer je plaats hebt genomen. Of je nu graag een kleurrijk exemplaar in huis haalt, of liever een neutraalgekleurd item. Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, maar ook de standaardkleuren komen aan bod. Op welke stoel neem jij graag plaats? 

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Tonon meubels

Tonon producten hebben de eigenschap dat ze het interieur in huis verbeteren. De stoelen en tafels zijn soms trendy, soms klassiek: ze zijn nooit gewoon. Altijd worden ze gekenmerkt door een eigentijds idee of door een zelfontwikkelde technologie. De producten zijn bedacht en bestemd voor de internationale markt. De meubels passen in ieder interieur en hebben de eigenschap redelijk betaalbaar te zijn. Zoals de stoelen uit de Concept collectie. Zo haal je unieke designproducten in huis die te zien waren op de internationale meubilairbeurzen van Milaan, Keulen, Londen, Stockholm, Moskou en Dubai. De stoelen zijn altijd beschikbaar in diverse combinaties van afwerking, kleur en stof. Keuze genoeg!

Stijlvolle Tonon Concept stoelen

Ga jij voor een stalen, walnoten of eiken onderstel? Als je deze keuze maakt, dan wordt het een stuk eenvoudiger om een stoel te selecteren die aan jouw wensen voldoet. De Tonon Concept stoel met eiken onderstel voldoet vast en zeker aan de wensen van de houtliefhebbers onder ons. Ga je graag voor een tintje donkerder? Dan is de Tonon Concept stoel met walnoten onderstel iets voor jou. De stoelen met een houten onderstel zijn in elk geval verkrijgbaar met zitkuipen in vrijwel alle kleuren van de regenboog. Om het plaatje compleet te maken, zet je ze om een passende tafel heen en kan het driegangendiner beginnen. Eet smakelijk! Om je wat meer inspiratie te geven, kun je ook een kijkje nemen in ons complete assortiment stoelen.

Tonon Concept bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonon Concept collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven