Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Trots op Tom Dixon

Designlabel Tom Dixon is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting. Het eigenzinnige merk is in 2002 opgericht door Tom Dixon zelf en inmiddels niet meer weg te denken uit de designbranche. Het designlabel is een internationaal begrip geworden met verkooppunten in meer dan 60 landen. Hier wordt onder andere de populaire Tom Dixon Wingback collectie verkocht. Flinders is er dan ook zeer trots op één van de officiële dealers van Tom Dixon te mogen zijn! Met als missie de Britse meubelindustrie te doen herleven, streeft Tom Dixon naar continue verbetering en vernieuwing. Een voorbeeld hiervan is de productie van woonaccessoires, een tak van sport die Tom Dixon pas sinds kort beoefent. Daarnaast lanceert Tom Dixon ieder jaar nieuwe collecties op de grootste beurzen in Milaan, London en Parijs. Kortom, het ziet er naar uit dat het succes van Tom Dixon nog lang niet ten einde is.

Terug in de tijd met Tom Dixon Wingback

Zoals we al vaker hebben gezien bij dit Britse designmerk, is ook de Tom Dixon Wingback serie een knipoog naar het Victoriaanse tijdperk. De Wingback Copper stoel, bijvoorbeeld, is een moderne variant op de klassieke ‘balloon back’ stoelen. Deze vrolijke naam hebben zij uiteraard te danken aan de ballonvormige rugleuning, waar je heerlijk in weg kunt kruipen. De Tom Dixon Wingback stoelen zijn verkrijgbaar in diverse stofsoorten en –kleuren. Ook kun je kiezen uit de genoemde koperen poten en een zwart onderstel, dat is de Wingback Black stoel. Hetzelfde geldt voor de iconische Tom Dixon Wingback Copper fauteuil. Deze lijkt op bovengenoemde stoel, maar heeft een rugleuning die zich uitstrekt tot aan weerszijden van je gezicht. Hier kun je dus volledig in verdwijnen!

Ultieme ontspanning

De Tom Dixon Wingback serie heeft nog veel meer te bieden. Vind je het maar ongezellig om in je eentje te relaxen in de fauteuil? Kijk dan eens naar de Tom Dixon Wingback sofa. Deze bank heeft een breedte van 167,5 centimeter en biedt dus voldoende plaats aan jullie tweeën. Net als de fauteuil uit de Tom Dixon Wingback collectie heeft ook de sofa een hoge rugleuning die zich als het ware om je heen ‘krult’. Zo kun je lekker wegkruipen in de bank met een boek of muziekje. En wil je echt compleet ontspannen? Voeg er dan een Tom Dixon Wingback Black ottoman of Tom Dixon Wingback Copper ottoman aan toe. Hier kun je heerlijk je voeten op neerleggen. Genieten maar!

Tom Dixon Wingback bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elk product uit de Tom Dixon Wingback serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Tom Dixon Wingback product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Tom Dixon Wingback serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.