Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt tijdelijk 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires, waar de Tom Dixon Warp collectie deel van uitmaakt. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Tom Dixon Warp schalen

Naast de prachtige vaas heeft de Tom Dixon Warp familie ook twee schalen. Deze zijn op dezelfde manier gemaakt als de vaas, waardoor er van iedere schaal uit de Tom Dixon serie niet een hetzelfde is. De kleine variant is de Tom Dixon Warp schaal small. Deze schaal heeft een hoogte van zeven centimeter en een diameter van twaalf centimeter. Deze bijzondere schaal heeft een ideale maat om bijvoorbeeld je kleine schatten, zoals je lievelingsring, in op te bergen. De Tom Dixon Warp schaal large is de grote versie. Deze schaal heeft een hoogte van zestien centimeter en een diameter van achtentwintig centimeter. Doordat deze vaas een stuk groter is, kan hij perfect dienen als fruitschaal. In combinatie met elkaar of rustigere woonaccessoires komt de Tom Dixon Warp familie ook prachtig tot zijn recht. Welke plek je deze excentrieke collectie ook geeft, hij voert altijd de boventoon.

Tom Dixon Warp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon Warp producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Tom Dixon Warp product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Warp product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.