Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon voetenbanken af te blijven.

Comfortabele Tom Dixon voetenbanken

Als iets belangrijk is voor een voetenbank, dan is het toch wel dat hij in elk geval comfortabel moet zijn voor je voeten. Tom Dixon doet er alles aan om jouw voeten eens goed te verwennen en heerlijk in de watten te leggen. De Tom Dixon Wingback Copper ottoman is een voorbeeld hiervan. Hij staat misschien op kleine pootjes, maar heeft wel een groot draagvlak zodat jij je voeten er goed op kwijt kunt. Deze voetenbank is verkrijgbaar in diverse kleursamenstellingen en in verschillende stofsoorten. Dat geldt overigens ook voor de Tom Dixon Wingback Oak ottoman. Dit zou wel eens je beste maatje kunnen worden als je thuiskomt na een dag hard werken. Gooi die voeten maar snel omhoog en de Winback voetenbank doet de rest. Zoals je vast al hebt kunnen zien zijn er genoeg mogelijkheden binnen de collectie Tom Dixon voetenbanken.

Tom Dixon voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon voetenbank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon voetenbank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.