Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon vloerkleden af te blijven.

Geometrische Tom Dixon vloerkleden

Naast de rechthoekige variant is er ook een ronde versie van dit kleed. Dit is namelijk het Tom Dixon Stripe Round vloerkleed. Het is een kleed dat bestaat uit een overvloed aan streepjes. Het doel hiervan is toch wel om de structuur van de wol bloot te leggen aan het oppervlak. Nou en of dat is gelukt. Juist door de wol raden wij je wel aan om dit kleed te laten reinigen door professionals. Kijk vooral nog wat langer naar dit kleed en je ziet goed de geometrische vormen die naar voren komen. Dit kleed voelt zich thuis in een modern interieur en door de kleurencombinatie van dit kleed kun je hem eigenlijk gemakkelijk kwijt in je interieur.

Tom Dixon vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Tom Dixon vloerkleden en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.