Tom Dixon Stack

De Tom Dixon Stack collectie bestaat uit totaal verschillende vazen die toch stuk voor stuk een aanvulling zijn voor in je huis. Een vaas is niet altijd alleen bedoeld om een mooie bos bloemen in te zetten, maar je kunt zo’n vaas ook als prachtig woonaccessoire inzetten in je woonkamer. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor de Tom Dixon Stack Vessel medium vaas? Als je goed kijkt naar deze vaas, zie je dat kleine stukjes hout zijn samengevoegd tot ringen die op hun beurt grote en mysterieuze sculpturen vormen. De donkere kleur en de intrigerende vorm geven deze vaas een geheimzinnig uiterlijk. Doordat hij uit meerdere kleine stukjes hout bestaat is hij niet waterdicht en raden wij je aan om hem decoratief te gebruiken (met wie weet een decoratieve bloementak). Wil je ook de andere Tom Dixon Stack vazen leren kennen? Kijk maar snel verder! 

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Mysterieuze Tom Dixon Stack vazen

De Tom Dixon Stack Vessel Short vaas lijkt in eerste instantie niet op een vaas, maar het is er wel een. Alhoewel, het is een prachtige vaas voor bijvoorbeeld een decoratief bloemstuk. Hij is namelijk niet waterdicht waardoor je er niet verstandig aan doet wanneer je de vaas voorziet van water. Deze decoratieve vaas heeft een hoogte van 30 centimeter en een diameter van 60 centimeter. De grootste van het stel is de Tom Dixon Stack Vessel Tall vaas. Hij is maar liefst 120 centimeter hoog en heeft een diameter van 50 centimeter. Je kunt hem een mooi plekje geven naast de bank of naast je televisiemeubel met een prachtig decoratieve bos bloemen erin. Eén ding is zeker: het is een plaatje om naar te kijken en de bloemen vergaan niet. Heel handig!

Tom Dixon Stack bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Stack serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Stack vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tom Dixon Stack gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven