Naar boven

Tom Dixon Screw

Ken je de meubels uit de Tom Dixon Screw collectie al? Het grote voordeel van elk van deze meubels is dat je ze op de hoogte kunt instellen die je nodig hebt. Zo is er voor ieder een zitplek die past bij zijn of haar lengte. De Tom Dixon Screw tafel 60 staat als een huis door de gietijzeren poot. Door de schroef die je in de poot van deze tafel vindt, draai je het tafelblad eenvoudig omhoog en omlaag tot de hoogte die bij je past. Ben jij een liefhebber van marmer? Dan zit je in elk geval goed aan deze tafel met een schitterend marmeren tafelblad. Het is in elk geval niet handig om deze tafel in de buitenlucht te zetten. Gelukkig voelt hij zich vrijwel in elke binnenruimte wel thuis. Ben je al benieuwd naar de andere Tom Dixon Screw meubels? Ga maar snel kijken, hoor.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Verstelbare Tom Dixon Screw meubels

De tafel uit deze collectie bestaat ook in een andere variant met een groter tafelblad. We praten dan over de Screw tafel 90 van Tom Dixon. De gietijzeren poot in combinatie met het wit marmeren tafelblad geeft deze tafel een frisse, industriële uitstraling. Je kunt de hoogte verstellen van 55 centimeter tot 84,5 centimeter. Door het grotere tafelblad kunnen er met gemakt vier personen aan tafel zitten. Zie jij jezelf al zitten aan deze tafel met vrienden of familie? Om het plaatje compleet te maken, kun je de Tom Dixon Screw kruk erbij kopen. Hang er een mooie lamp boven en je kunt zowel ’s avonds als overdag genieten van je favoriete boek, of misschien wel de krant.

Tom Dixon Screw bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Screw serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.