Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt tijdelijk 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Tom Dixon richtte in 2002 zijn eigen label op, dat eveneens de naam Tom Dixon draagt. Sindsdien is dit label niet meer weg te denken uit het designlandschap. Het merk verkoopt items in meer dan zestig landen over de hele wereld en presenteert nieuwe collecties op de grootste designbeurzen, zoals de beurs in Milaan. Tom Dixon is vooral beroemd geworden dankzij zijn iconische lampen, maar staat tegenwoordig ook in de belangstelling vanwege zijn andere ontwerpen. Zo heeft hij de afgelopen jaren zijn fascinatie voor licht gebruikt om niet alleen lampen, maar ook verschillende kandelaren te ontwerpen. Het is dus ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de kandelaren van Tom Dixon.

Tom Dixon Scent serie: wat ruikt daar zo lekker?

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen de drie verschillende geuren? Maak je dan geen zorgen, want ook daarop heeft Tom Dixon iets bedacht. De verschillende varianten zijn namelijk samengebracht in het Scent Giftset geurkaars pakket. Dit pakket is natuurlijk hartstikke leuk om weg te geven, maar we snappen het ook heel goed als je het zelf wilt houden! Wil je nog meer geuren van Tom Dixon proberen? Dan kun je jouw hart ophalen bij het Elements Scent Giftset geurkaars pakket. In dit pakket zitten namelijk niet drie, maar vier nieuwe geuren die gebaseerd zijn op vier elementen: vuur, aarde, water en lucht.

Tom Dixon Scent bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Scent collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.