Tom Dixon Quartz

De Tom Dixon Quartz serie is geïnspireerd op het edelgesteente kwarts. Dit is goed terug te zien in het ontwerp van de woonaccessoires. Deze zijn gemaakt van melkachtig doorschijnend glas, dat lijkt op kristal dat net ergens in de bergen is gevonden. Eén van de schatten uit de Tom Dixon Quartz collectie is de Tom Dixon Quartz Reed diffuser. Iedere Tom Dixon Quartz diffuser wordt gemaakt van een precies afgemeten hoeveelheid glas dat wordt uitgetrokken, geperst en uitgerekt. Door dit bijzondere proces ontstaat er keer op keer een uniek exemplaar, waardoor je nooit twee dezelfde diffusers zal treffen. Naast het sprookjesachtige uiterlijk heeft de diffuser ook een functionele kant. Hij verspreidt tot wel tien weken lang een heerlijke geur door het huis. Dat is nog eens win-win!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires, waar de Tom Dixon Quartz collectie deel van uitmaakt. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

In geuren en kleuren

Niets maakt thuiskomen na een lange dag werken aangenamer dan een heerlijk fris ruikend huis. De Tom Dixon Quartz Wax diffuser zorgt hier altijd voor. De Wax diffuser verspreidt een verfijnd aroma van muskus en roze peper. Deze heerlijke geurcombinatie is op een subtiele manier aanwezig en creëert een luxe gevoel in huis. Zet hem bijvoorbeeld neer in de slaapkamer, woonkamer of badkamer en je hebt gelijk het gevoel dat je op vakantie bent. De Tom Dixon Quartz wax diffuser heeft een diameter van zeven centimeter en is drie centimeter hoog. Door deze compacte maat kan je hem overal neerzetten.

Tom Dixon Quartz theelichten

Maar er is meer. De Tom Dixon Quartz collectie heeft ook theelichten. Deze theelichten spelen een dubbele rol, want het zijn tegelijkertijd ook geurkaarsen. De Tom Dixon theelichten zijn er in twee varianten: De Tom Dixon Quartz Candle Large theelicht en de Tom Dixon Quartz Candle Medium theelicht. De grote variant is veertien centimeter hoog en de kleine variant tien centimeter hoog. Deze theelichten verspreiden dezelfde frisse geur als de Wax- en Reed- diffuser, waardoor je alle accessoires uit de Tom Dixon Quartz collectie op een speelse manier kan combineren. Zet bijvoorbeeld één of meerdere kaarsen op je eettafel en je creëert gelijke een warme sfeer. Wees niet getreurd als de kaarsen zijn opgebrand. Je kan er gewoon weer een nieuwe kaars in het theelicht zetten en de sfeer komt gelijk weer terug.

Tom Dixon Quartz bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon Quartz producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Tom Dixon Quartz product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Quartz product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven