Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt tijdelijk 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Designs van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Zo bestaat de Etch serie uit een prachtige reeks metalen hanglampen met een opengewerkte structuur. Voor de Tom Dixon Oil serie liet de ontwerper zich niet door een metaal, maar door een vloeistof inspireren. De rijke kleurschakering uit een olievlek bracht hij aan op theelichten, diffusers en een vaas. Een prachtige collectie woonaccessoires om nooit op uitgekeken te raken.

Geurige olie

Je huis wordt pas echt je thuis als het er prettig ruikt. Dankzij de Tom Dixon Oil serie kun je nu de geur van houtachtige olie in huis halen. De Tom Dixon Oil Wax diffuser is gevuld met een geurige wax die door langzaam zijn geur verspreidt. Ook de Tom Dixon Oil Reed diffuser brengt een subtiel aroma in je huis. Dankzij het bijzonder gekleurde glas met schakeringen in blauw en groen, is het niet alleen fijn om aan de diffuser te ruiken, maar ook om ernaar te kijken. De Tom Dixon Oil serie integreert op deze manier geur en kleur in je interieur.

Tom Dixon Oil theelichten

Een fijn verlicht huis, met mooie woonaccessoires en als kers op de taart een lichte geur van houtachtige olie. Deze beleving belooft de Tom Dixon Oil serie je. De licht geparfumeerde kaarsen ruiken niet alleen heerlijk, ze zitten ook nog eens in een prachtig glas dat de kleuren van een olievlek nabootst. De kaarsen zijn in twee maten verkrijgbaar. Het Tom Dixon Oil Candle Medium theelicht is 9.6 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. Het Tom Dixon Oil Candle Large theelicht heeft een hoogte van 14,5 centimeter en een diameter van 10,1 centimeter. De grote Tom Dixon Oil kaars wordt geleverd met een bijpassend deksel, dat je onder de kaars kunt plaatsen of kunt gebruiken om de kaars mee af te dekken.

Tom Dixon Oil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Tom Dixon Oil serie. Dat betekent dat wij elk Tom Dixon Oil product kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon Oil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product van Tom Dixon Oil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.