Tom Dixon Offcut

Met de Tom Dixon Offcut kun je eenvoudig eenheid creëren in het interieur. De collectie bestaat uit een salontafel, barkruk, bijzettafel en kruk die je samen kunt voegen waardoor er een geheel ontstaat. Wie weet vind je in jouw keuken wel een kookeiland waar je de Tom Dixon Offcut barkruk kwijt kunt. Het liefst meerderen natuurlijk, want dat is wel zo gezellig. Deze barkrukken vinden het samen in een groepje ook veel gezelliger. Wie weet kun je deze barkrukken wel helemaal niet kwijt in jouw woonkamer, maar dan kun je vast een mooi plekje vinden voor de Offcut kruk van Tom Dixon. Hij heeft een diameter van 45 centimeter en een hoogte van 44 centimeter. Daarom kun je hem eigenlijk overal kwijt. Je kunt hem als tafeltje gebruiken, maar natuurlijk ook als krukje. Het is maar net waar je hem voor kunt gebruiken. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Tom Dixon Offcut schoonheden

Deze collectie heeft je nog meer moois te bieden. De Tom Dixon Offcut salontafel past heel mooi in je woonkamer bij bijvoorbeeld je bank. Zo kleed je je woonkamer niet alleen wat meer aan, maar heb je ook een extra mogelijkheid om je kopje koffie neer te zetten of je glaasje wijn. Je kunt er ook genoeg kaarsjes op kwijt om wat extra sfeer in huis te creëren. Laat het maar snel donker worden in de avond, want het wordt zo supergezellig in jouw woonkamer. Straks komen je buren ook nog op bezoek. Dan is de Tom Dixon Offcut bijzettafel ook geen overbodige luxe. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, naturel en rood. Er is vast een kleur die past bij jouw smaak.

Tom Dixon Offcut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Offcut serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Offcut product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven