Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Haal de Engelse cultuur in huis met Tom Dixon

Tom Dixon is een Britse designer. Hij is geboren in 1959 en komt oorspronkelijk uit Tunesië. Zijn vader was Engels en zijn moeder was Frans. Een culturele mix kun je het wel noemen. Hij heeft niet lang in Tunesië gewoond, want op zijn vierde verhuisden ze naar Groot-Brittannië. Hier brengt hij tot op de dag van vandaag zijn tijd door. Toen Tom een volwassen leeftijd had bereikt, ging hij als designer aan de slag bij diverse ontwerpbureaus. Zijn handen jeukten om uiteindelijk een keer iets voor zichzelf te beginnen. In 2002 richtte hij daarom zijn eigen bedrijf en dat kreeg zijn eigen naam. Hij houdt van de Engelse cultuur en die laat hij dan ook terugkomen in al zijn ontwerpen. Daarnaast vindt hij innovatie een belangrijk streven en gebruikt hij dit als missie voor zijn eigen bedrijf.

Eindeloos combineren met de kussens van Tom Dixon

De kussens van Tom Dixon zijn prachtige verschijningen. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en dan hebben we het over 45x45 of 60x60. Het leuke aan de kussens is dat je ze allemaal met elkaar kunt combineren. Een aantal hebben een uitgesproken uitstraling en andere kussens zijn juist weer heel rustig. Het maakt niet uit voor welke kussens je kiest, want de kans is groot dat ze prachtig bij elkaar staan en elkaar zo alleen maar versterken. Combineer bijvoorbeeld het Tom Dixon Abstract kussen 45x45 met het Tom Dixon Soft kussen 45x45. Het Abstract kussen heeft een bijzondere uitstraling en komt uit de limited editon collectie van Tom Dixon. Het kussen is met de hand gemaakt volgens technieken uit de tapijt- en vloerkleedindustrie en is daarom extra stevig en duurzaam. Het Soft kussen is een superzacht, fluweelachtig kussen. En elke kleur kun je goed mixen met het Abstract kussen.

Tom Dixon kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.