Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon kruk af te blijven.

Multifunctionele Tom Dixon kruk

De Tom Dixon Slab Bar Stool kruk voelt zich eigenlijk aan elke bar wel thuis. Pas wel op hoor, want hij is al snel niet meer weg te slaan bij de bar. De poten van deze kruk worden door een gietijzeren ring bij elkaar gehouden. Op deze kruk kun je in elk geval met een gerust hard schudden van het lachen of met diepe halen uithalen. Je kunt hem bestellen in de kleuren zwart en naturel. Door deze tegenstrijdige kleuren kun je hem eigenlijk in elk interieur wel kwijt. Laat de drankjes maar doorkomen en dan kunnen wij maar een ding zeggen: proost!

Tom Dixon kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke Tom Dixon kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kruk van Tom Dixon, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.