Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tom Dixon: design van Engelse bodem

Tom Dixon is de maker en bedenker van het Britse designlabel Tom Dixon. Hij heeft zijn eigen bedrijf opgericht in 2002. Maar voordat hij hiermee begon, heeft hij eerst heel wat jaren ervaring opgedaan bij andere ontwerpbureaus. Hier had hij het erg naar zijn zin, maar hij merkte wel dat hij het enorm leuk vond om zijn eigen producten te maken. Dit was voor hem de doorslaggevende factor om uiteindelijk voor zichzelf te beginnen. Al zijn producten zijn geïnspireerd op de Engelse cultuur en continue innovatie is een belangrijk begrip voor het tot stand laten komen van zijn collecties. Inmiddels zijn de producten een belangrijk begrip geworden in de designwereld en worden ze zelfs op beurzen in Londen, Parijs en Milaan tentoongesteld. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires. Verlichting is zijn lieveling, want hieraan heeft hij zijn beroemdheid te danken.

Geef Tom Dixon giftsets cadeau

De collectie van Tom Dixon bestaat uit meubels, verlichting en prachtige accessoires. Hoe leuk zou het zijn als jij iemand kunt verassen met een product van Tom Dixon? Hiermee bedoelen wij niet een compleet nieuwe inrichting, maar juist iets kleins. Tom Dixon heeft namelijk een aantal leuke giftsets in haar collectie. De Tom Dixon Orientalist Medium giftset is het perfecte cadeautje voor elke gelegenheid. De producten hebben een heerlijke nostalgische geur die je doet denken aan een Britse zomer. Heb je de geurkaarsen van Tom Dixon al gespot, maar kun je niet kiezen? De Tom Dixon Materialism geurkaars giftset bestaat uit vier verschillende minigeurkaarsen. Alle geurkaarsen uit de collectie zijn samengevoegd in deze giftset. Mocht je dus niet kunnen kiezen, dan heb je alle soorten in dit pakketje zitten. Leuk om cadeau te geven of houd je hem liever voor jezelf?

Tom Dixon giftsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon giftsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.