Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt tijdelijk 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Het designlabel Tom Dixon is al sinds 2002 een specialist op het gebied van lampen. Sinds de oprichter van het label, die eveneens Tom Dixon heet, in de jaren 80 zijn eerste lamp in elkaar zette, heeft de fascinatie voor verlichting hem nooit meer losgelaten. Hij is een Britse ontwerper die zich specialiseert in gelaste meubels zoals je misschien al had opgemerkt bij het zien van de complete collectie. Inmiddels heeft dit designlabel al wat echte klassiekers op de markt gebracht, zoals de Etch lampen, Beat lampen en Mirror Ball lampen. Wil je naast de Flask ook andere ontwerpen van Tom Dixon zien? Neem dan eens een kijkje bij de lampen van Tom Dixon.

Prachtige Tom Dixon Flask hanglampen

Wanneer het geregend heeft, zie je op het wegdek vaak een glanzend palet aan kleuren. Hoe dat komt? Olie! Hoewel olie natuurlijk hartstikke slecht is voor het milieu, zullen de meesten het er wel over eens zijn dat deze kleuren er prachtig uitzien. Dat dachten ze bij Tom Dixon ook. Vandaar dat de lampen uit de Tom Dixon Flask collectie ook beschikbaar zijn met een afwerking die op dit olie-effect gebaseerd is. De Flask Oil Ball hanglamp, Flask Oil Long hanglamp en Flask Oil Wide hanglamp komen wat betreft vorm overeen met hun Smoke broertjes. De buitenkant bevat alleen olie-achtige kleuren op het donkere glazen omhulsel. Zo kun jij milieuvriendelijk genieten van alle mooie kleuren.

Tom Dixon Flask bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Flask collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.