Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt tijdelijk 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Tom Dixon is een relatief jong designlabel. Dit merk is in 2002 opgericht door Tom Dixon. Tom kwam voor het eerst in contact met kunst en design tijdens zijn middelbare schooltijd. Hij zat op een middelbare school waar weinig handhaving was. Dit resulteerde erin dat de meeste klasgenoten compleet losgeslagen raakten. Tom zocht zijn toevlucht echter in de kunst. Op zijn school volgde hij meerdere cursussen, waardoor hij voor het eerst verliefd werd op het ontwerpen. Ruim veertig jaar later is Tom Dixon een van de bekendste labels in designland. Het label is vooral bekend om zijn lampen en met de Tom Dixon Felt collectie vermoeden wij dat die faam alleen maar toe gaat nemen. Wil je meer lampen Tom Dixon zien? Neem dan snel een kijkje bij de lampen van Tom Dixon.

Geluiddempende Tom Dixon Felt lampen

De lampen uit de Tom Dixon Felt collectie zijn ook nog eens multifunctioneel. De lamp geeft namelijk niet alleen licht, maar absorbeert ook geluid. Dit komt door de absorberende eigenschappen van het vilt. Zo zal jouw stem na het neerzetten van de Felt vloerlamp nooit meer lang (door)echoën. Deze lamp heeft een snoer van 3 meter waardoor je hem overal neer kunt zetten. Handig! De vloerlamp en de hanglamp uit deze collectie kun je uiteraard ook prima met elkaar combineren. Zo creëer je eenvoudig een stukje eenvoud en herkenning in je interieur. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?

Tom Dixon Felt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Felt collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.