Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon fauteuil af te blijven.

Een prachtexemplaar: De Tom Dixon fauteuil

De Wingback familie van Tom Dixon is nog veel groter. Het Tom Dixon Wingback Oak fauteuil is een stoel die je eigenlijk meteen al omhelst door het design. Het design van deze stoel omarmt je van alle kanten. Dit fauteuil heeft een breedte van 74 centimeter, een diepte van 97 centimeter en een hoogte van 128 centimeter. Een stoel om dus even heerlijk in weg te kruipen. De zithoogte van dit koninklijke fauteuil bedraagt overigens 46,5 centimeter.

Tom Dixon fauteuil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elk Tom Dixon fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.