Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tom Dixon: made in London

Het designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Een grappig verhaal dat Tom Dixon zelf altijd vertelt is dat hij eigenlijk per ongeluk ontwerper is geworden. Hij rolde er als het ware in door altijd bezig te zijn met het creëren van nieuwe dingen, en op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn. Vandaag de dag is hij eigenaar van een enorm Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt hem aardig! Het merk is geïnspireerd door het Engelse erfgoed, maar heeft ook vaak een glamoureuze touch. Jaarlijks lanceert hij nieuwe collecties op beurzen in Milaan, London en Parijs. In de loop der jaren is Tom Dixon uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkooppunten in meer dan zestig landen. Hij verkoopt ook prachtige verlichting, waaronder de Cut-lampen. Die oogstten op de laatste Salone del Mobile in Milaan dan ook terecht veel lof.

De Cut familie

De Cut lampen komen in twee kleuren en in drie verschillende types. Alle types worden gemaakt van geslepen polycarbonaat en zijn verkrijgbaar in de varianten smoke (blauwgrijs) en chrome (zilver). De Cut wandlamp heeft als extra leuke bijkomstigheid een IP-beschermingsgraad van 44. Dit betekent dat hij geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Je kunt hem ook tegen het plafond schroeven natuurlijk, maar leuker is het om daar een van de twee Cut hanglampen op te hangen. Hierbij kun je kiezen voor de Tom Dixon Cut Tall hanglamp of de Tom Dixon Cut Short hanglamp. De short versie is wat geschikter voor lagere plafonds en kleinere ruimtes. Of ga juist all the way en hang meerdere modellen van de verschillende types bij elkaar. Als dát geen indruk maakt, dan weten wij het ook niet meer!

Tom Dixon Cut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Cut collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.