Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon

Het merk Tom Dixon is in 2002 opgezet door Tom Dixon. Tom Dixon is een echt natuurtalent als het aankomt op design. Hij is ooit begonnen aan een designopleiding, maar haakte na zes maanden af omdat zijn visie op design te veel afweek van de visie van de docenten. Gedurende zijn leven bleek Tom ook niet iemand te zijn die graag de regels volgde. Hij bleef altijd bezig met kunst en ontwerpen, maar wel op zijn eigen voorwaarden. Tom was over de 40 toen hij zijn eerste voltijd baan kreeg. Na vier jaar te werken voor een andere werkgever besloot hij zijn eigen label op te richten. Tom Dixon was en is eigenwijs, maar hierin schuilt dan ook de kracht van het merk Tom Dixon. Tom Dixon volgt niet, maar creëert producten die je telkens blijven verassen. Hierbij maakt hij altijd gebruik van de beste materialen en technieken.

Tom Dixon Cube items: orde in de chaos

Hoewel het merk tot op de dag van vandaag vooral bekend staat om zijn lampen, bewijst deze collectie maar weer eens dat het merk veel meer in huis heeft dan slechts lampen. Ontdek de minder bekende maar minstens even mooie producten bij de accessoires van Tom Dixon. Heb jij ook altijd net iets te veel losse papieren op jouw bureau liggen? Dan komt de Tom Dixon Cube nietmachine je redden. Met deze niettang kun je al jouw documenten netjes geordend en bij elkaar houden. Omdat hij dezelfde afwerking heeft als de Cube plakbandhouder vormen ze samen het perfecte duo voor op jouw bureau. Aangezien de plankbandhouder en niettang beide een minimalistisch design hebben, zorgen ze er samen voor dat jouw bureau er nét iets opgeruimder uitziet. En dat is natuurlijk altijd fijn!

Tom Dixon Cube bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Cube collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.