Tom Dixon Chop snijplank | Design snijplank kopen | FLINDERS

Tom Dixon Chop

Ben je op zoek naar een helpende hand in de keuken? De Tom Dixon Chop collectie bestaat uit een stel snijplanken die je goed van dienst kunnen zijn in deze ruimte. De Tom Dixon Chop Rectangle snijplank is zo’n item die je niet mag missen. Dit is eigenlijk de enige echte snijplank die je nodig hebt in je keuken. Hij is 40 centimeter breed, 60 centimeter diep en 2,5 centimeter hoog waardoor je in elk geval genoeg ruimte hebt om je ingrediënten op te snijden. Zo kun je je maaltijd optimaal voorbereiden. De snijplank neemt ook niet veel ruimte in je keuken in, maar mag ook zeker gezien worden door het fraaie design. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Bekijk dan de gehele collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon design

In 2002 is het Britse designmerk Tom Dixon opgericht. De collectie van dit merk laat vrijwel direct zien dat er een sterke focus aanwezig is op producten van metaal. De passie voor dit materiaal komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat met metaal en de bewerking ervan te maken heeft. De collectie van dit authentieke ontwerp- en productiebedrijf bestaat vooral uit meubels en lampen. Deze producten zijn vaak gemaakt van messing, koper én staal. Tom Dixon zie je jaarlijks terug op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. Ook laat dit merk elk jaar weer nieuwe collecties zien waar je blij van wordt. Tom Dixon is inmiddels uitgegroeid tot een merk die je niet mag missen in de designbranche. Om je interieur helemaal af te maken, kunnen de mooiste woonaccessoires van pas komen.

Fraaie Tom Dixon Chop snijplanken

De snijplanken uit deze collectie zijn je ideale keukenhulpjes. De Tom Dixon Chop Paddle snijplank heeft een totaal andere vorm. Deze ronde snijplank doet je misschien denken aan de houten planken waarmee pizza’s worden gebakken. Het fraaie item kun je gebruiken als broodplank, maar eigenlijk kun je er vrijwel alles op snijden. Dit komt door de goede kwaliteit waar deze snijplank om bekend staat. Je verplaatst de snijplank eenvoudig naar de plek waar je hem nodig hebt middels het handvat. Op deze snijplank kun je ook je favoriete hapjes serveren op een verjaardag of feestje bijvoorbeeld. Wat wil je nog meer?

Tom Dixon Chop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Chop serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven