Tom Dixon Cell serie

Met de Tom Dixon Cell collectie heeft de Britse ontwerper zichzelf weten te overtreffen. De hang- en wandlampen uit deze serie zijn gemaakt van gepolijst messing en geven een prachtig licht. In de lampenkap zitten minuscule gaatjes die de lamp een bijzonder karakter geven. De afwerking is perfect en je kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo is de Cell Tall hanglamp ook verkrijgbaar als de kleinere Cell Short hanglamp, die ook nog eens anders van vorm is. Combineer beide lampen voor een speels effect, bijvoorbeeld boven de eettafel. Vergeet tot slot ook de Cell Wall wandlamp LED niet, eveneens een uniek object. Deze is specifiek geschikt voor een led-lichtbron en gaat dus helemaal met de tijd mee.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Tom Dixon Cell collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Cell producten van Tom Dixon. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantadvies 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tom Dixon Cell gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.

Naar boven