Tom Dixon Cast

In de Tom Dixon Cast collectie vind je producten die niet alleen als woonaccessoire fungeren, maar ook duidelijk een functie hebben. Ben je iemand die graag kleingeld spaart, maar ben je nog op zoek naar een mooi plekje hiervoor? Dan is de Tom Dixon Cast Factory spaarpot dé ultieme plek. En het is niet zomaar een spaarpot, maar een totale fabriek. Tom Dixon doet er eigenlijk altijd alles aan om met zijn producten direct je aandacht op te eisen. Deze spaarpot is daar een mooi voorbeeld van. Spaarpotten zijn vaak niet de mooiste items, maar dit is er een die absoluut niet aan je aandacht mag ontsnappen. Als je goed kijkt zijn er meerdere smalle openingen waar je de muntjes doorheen kunt doen. Deze zitten verstopt in het dak van de fabriek. Ben jij fan van dat industriële karakter in je interieur? Deze spaarpot helpt je daar graag een handje bij. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon design

Het Britse Tom Dixon voert al sinds 2002 producten waarbij een duidelijke focus op producten van metaal te zien is. Dit is overigens ook het jaar waarin Tom Dixon is opgericht. Tom Dixon heeft een enorme passie voor alles wat met metaal en de bewerking hiervan te maken heeft. De collectie van dit merk bestaat vooral uit meubels en lampen, maar ook voor de mooiste woonaccessoires ben je bij Tom Dixon aan het juiste adres. Jaarlijks presenteert Tom Dixon op beurzen als Milaan, Londen en Parijs met trots de nieuwe collectie(s). Inmiddels is Tom Dixon een merk waar je niet meer omheen kunt, en dat is niet erg want de messing, koperen en stalen producten zijn een ware aanvulling voor je interieur. In meer dan zestig landen vind je verkooppunten van Tom Dixon en dat laat ook zien dat het een zeer internationaal bedrijf is.

Tom Dixon Cast woonaccessoires met een duidelijke functie

Zoals je mag verwachten van Tom Dixon, eisen deze woonaccessoires direct je aandacht op. Dit doen ze niet alleen door hun bijzondere vorm, maar ook door het materiaalgebruik. De Tom Dixon Cast Mini deurstopper valt direct op door het koperkleurige metaal én de vorm. Deze deurstopper zorgt ervoor dat de deur voor je open blijft staan en je altijd welkom bent in welke ruimte dan ook. Hij heeft misschien een wat natuurkundig uiterlijk door de moleculaire verbindingen, maar draagt toch graag bij aan een speelse look in welke ruimte dan ook. Door het ontwerp kun je eenvoudig meerdere items op elkaar stapelen.

Tom Dixon Cast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Cast serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven