Tom Dixon bijzettafels

In het assortiment met Tom Dixon bijzettafels vind je fantastische exemplaren die stuk voor stuk echte eyecatchers vormen voor in je interieur. Een bijzettafel kan mooi zijn voor naast je bank met wat kaarsjes erop en een leuk plantje. Je kunt hem ook wel eens gebruiken als een extra zitmogelijkheid, ofwel een krukje. Hier zijn Tom Dixon bijzettafels vaak niet even geschikt voor. Over het algemeen zijn dit dus heel bijzonder multifunctionele meubels. In de hal of naast je bed komen ze ook prima van pas. En je kunt er ook nog eens van alles op kwijt. Een kopje thee, een stapel tijdschriften of je favoriete boek. Ben je benieuwd naar één van de Tom Dixon bijzettafels? Laat je verrassen! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tom Dixon: continue innovatie is een must

Designlabel Tom Dixon is opgericht in 2002. Tom Dixon zelf is geboren in 1959 in Tunesië. Van origine is hij een autodidact Britse ontwerper die zich vooral heeft gespecialiseerd in gelaste meubels. Dit designmerk is niet zomaar een label, maar een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van vooral meubels en verlichting. Tom Dixon streeft niet alleen naar continue innovatie, maar heeft vooral ook de missie om in elk geval de Britse meubelindustrie te herleven. De inspiratie van dit prachtige merk komt (zoals je misschien al wel dacht) uit het Engelse erfgoed. Ze komen hun missie aardig na, want elk jaar lanceert Tom Dixon wel weer nieuwe collecties op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Aardig internationaal georiënteerd denk je misschien. Maar daar blijft het niet bij, want inmiddels hebben ze ook verkooppunten in meer dan zestig landen. Wij kunnen je verklappen dat het moeilijk is om van die prachtige Tom Dixon bijzettafels af te blijven.

Prachtige Tom Dixon bijzettafels

De Tom Dixon Pylon bijzettafel 65 doet je misschien denken aan een voertuig uit de ruimte. Dat vinden wij niet zo gek, want het ontwerp is losjes geïnspireerd op frames van allerhande materiaal dat de ruimte in gaat. Superleuk dat wij zoiets nu ook op aarde mogen hebben. Het onderstel is gemaakt van verkoperd staal en maakt dit tot een luxe bijzettafel met een glazen tafelblad. Wij horen je al denken, op glas zie je snel stof of andere vlekken. Om de tafel schoon te maken gebruik je een zachte, vochtige doek en zo glimt hij weer van top tot teen. Wij raden je aan om in elk geval geen gebruik te maken van schurende middelen. Er komen dan onnodig veel beschadigingen tevoorschijn.

Tom Dixon bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven