Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is voor iedereen die het net even anders wilt. Dit is ook precies hoe de oprichter, Tom Dixon, zijn label voor ogen ziet. Het label is opgericht in 2002. Het is een authentiek Brits productie- en ontwerpbedrijf van verlichting, meubels en de mooiste accessoires waar continu naar innovatie wordt gezocht. De passie die Tom Dixon heeft voor ontwerpen komt voort uit zijn liefde voor alles wat met metaal en de bewerking ervan te maken heeft. Zo vind je in de collectie dan ook veel producten die van messing koper en staal gemaakt zijn. De producten van Tom Dixon worden tegenwoordig in meer dan zestig landen verkocht. Ook worden de nieuwste collecties jaarlijks gelanceerd op de belangrijkste designbeurzen in Milaan, Londen en Parijs.

Tom Dixon Bash serveerplateau: stijlvol serveren

Wat kan een doorsnee van 75 centimeter en een hoogte van 8 centimeter wel niet doen? Het Tom Dixon Bash serveerplateau kan heel wat. Zo tilt de schaal alles wat erop ligt naar een hoger niveau. Hij laat zelfs de simpele tafel waar hij op ligt stralen. Het dienblad is dus een aanwinst voor jezelf en voor anderen. Zelfs met je ietwat verbrande bitterballen lijkt niks mis te zijn. Het plateau is gemaakt van messing. Dit is een goudkleurige combinatie van koper en zink, ook wel geelkoper genoemd en is met alleen al een stofdoek goed schoon te houden.  

Tom Dixon Bash bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle Tom Dixon Bash producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.