Tom Dixon Alloy

Met de Tom Dixon Alloy geurkaarsen breng je niet alleen extra sfeer aan in huis, maar creëer je ook een heerlijke lucht in huis. Het is natuurlijk ook leuk om geurkaarsen aan iemand cadeau te doen. De Tom Dixon Alloy Pillar geurkaars giftset is daar een prachtig voorbeeld van. De kaars in deze giftset heeft een houtachtige geur die speciaal voor Tom Dixon is gemaakt en blijft vrij lang hangen door het gebruik van tien procent parfum. De kaars zelf is gemaakt van vijftig procent natuurlijke soja en vijftig procent paraffinewas. Een heerlijk kopje koffie, je lievelingsboek en een fijne zitgelegenheid maken jouw avond compleet samen met de Tom Dixon Alloy geurkaarsen. Ben je benieuwd naar de andere geurkaarsen uit deze collectie? Ga dan maar snel kijken en wie weet vind je een kaars die aansluit bij jouw smaak. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Geschiedenis van Tom Dixon

Het designmerk Tom Dixon is in 2002 opgericht, en heeft een sterke focus op producten van metaal. Deze passie komt voort uit Tom Dixons liefde voor alles wat metaal en metaalbewerking te maken heeft. In de collectie van Tom Dixon vind je dan ook veel woonaccessoires en lampen van messing, koper en staal. Dixon streeft naar continue innovatie en lanceert dan ook jaarlijks nieuwe collecties op de belangrijkste beurzen van Milaan, Londen en Parijs. En niet zonder succes! De prachtige producten van Tom Dixon zijn in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar. Bovendien ontwerpt en verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af.

Sfeervolle Tom Dixon Alloy geurkaarsen

Vaak is het zo dat wanneer je geurkaarsen hebt gekocht en je ze vervolgens aansteekt, de geur van deze kaarsen na nog geen tien minuten alweer is verdwenen. Dat geldt in elk geval niet voor de Tom Dixon Alloy geurkaars medium. De houtachtige geur die van deze kaars afkomt, laat je in elk geval niet in de steek en zo hoort het ook te zijn. Voor zo’n kaars is namelijk tien procent parfum gebruikt en dat terwijl de gemiddelde kaars een tot drie procent parfum bevat. Het verschil moet er wezen en dat verschil maak je ook met de Alloy geurkaars large van Tom Dixon. Een maatje groter waardoor je extra lang kunt genieten van de heerlijke geur. Met deze geurkaarsen wil je graag dat het zo snel mogelijk donker wordt buiten. Niet gek natuurlijk, want ze geven je huis warmte en verspreiden een fijne lucht.

Tom Dixon Alloy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alloy serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Tom Dixon Alloy product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven