Tom Dixon Stone Spice vijzel
Ruim op voorraad
 
€ 108
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Tom Dixon Stone Spice vijzel

Omschrijving

Het Tom Dixon Stone Spice vijzel is ontworpen door Tom Dixon.

Een echte keukenprins(es) kookt natuurlijk alleen met de meest luxe materialen. En daar is de Tom Dixon Stone Spice vijzel ideaal voor. Het gladde Indiase marmer, de glanzende metalen bal, de ronde vormen: royaler dan dit wordt het niet in de keuken. Specerijen hebben geen kans om deze vijzel te weerstaan. Zo wordt het een eitje om een prinsheerlijk maal te bereiden.

De Tom Dixon Stone Spice vijzel heeft een hoogte van 8 centimeter en een diameter van 13 centimeter. De vijzel is gemaakt van Morwad marmer uit India, de kleur is wit met grijze accenten. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, verschillen de kleur en het patroon per vijzel. De balvormige vijzelstamper is gemaakt van messing. Dankzij de zware materialen is het malen in deze vijzel gemakkelijk.

Dit product is onderdeel van de Tom Dixon Stone serie.

Zoek je naast het Stone Spice vijzel van Tom Dixon een ander keukengerei van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Stone Spice vijzel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Marmer, Messing
Garantie 1 jaar
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Merk Tom Dixon
Productsoort Tom Dixon Accessoires
Productfamilie Tom Dixon Stone, Tom Dixon Eclectic
Ontwerper Tom Dixon
Bijlagen Productinformatie
Afmetingen (h) 8 x (Ø) 13 cm

Sfeerafbeeldingen

Tom Dixon Stone Spice vijzel
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven