Naar boven

Tivoli spiegels

De spiegels van Tivoli zijn een feestje om naar te kijken. Dit is niet alleen omdat jij er zo goed uitziet, maar ook omdat de spiegels elegant en niet aan de tijd gebonden zijn. Het Deense merk staat namelijk bekend om haar originele, moderne producten met een tijdloos karakter. Bekijk bijvoorbeeld de Tivoli Peacock spiegel. De kleur en ronde vorm van de spiegel zijn geïnspireerd op de veren van een pauw. De spiegel is verkrijgbaar in de kleuren messing en donkergroen. Ook de Tivoli Mirage spiegel 80x50 vrolijkt jouw muur direct op. De spiegel heeft een artistieke touch waarbij je zelf kunt bepalen hoe jij die spiegel ophangt. Horizontaal, verticaal, het gekleurde rondje naar de hoek of juist naar beneden: er zijn eindeloos veel opties waardoor je de spiegel naar jouw wens kunt ophangen. De Mirage serie bestaat uit drie spiegels en hebben elk een andere maat en gekleurde vorm.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Tivoli door Normann Copenhagen

De Tivoli Gardens in Kopenhagen is wereldberoemd en vierde in 2018 haar 175ste verjaardag. En dat verdiende een feestje. Tivoli Gardens en het designmerk Normann Copenhagen zijn samen gaan werken en hebben een zeer bijzondere collectie gemaakt. Dit prachtige productassortiment kwam tot stand als eerbetoon aan het Deense culturele erfgoed, is geïnspireerd op Tivoli’s geschiedenis en kenmerkt zich door de overweldigende architectuur. De ontwerpers zijn in de archieven en het park gedoken om vormen en kleuren te vinden die de basis voor het merk vormen. Uiteindelijk zijn er meer dan driehonderd producten ontworpen die wereldwijd worden verkocht. Ook de serie spiegels mag hierin niet ontbreken.

Ticket spiegels van Tivoli in verschillende uitvoeringen

Elke Tivoli spiegel is niet zomaar ontworpen en de Tivoli Gardens vormde hierin de basis. Normann Copenhagen haalde ook voor de Ticket spiegel van Tivoli inspiratie uit dit park. Het idee voor de kleine gaatjes rond het stalen frame kwam van het papieren entreeticket voor de Tivoli tuinen. De kleine gaatjes rond het stalen frame geeft de Ticket spiegel een industriële en moderne look. Deze spiegel is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Een voorbeeld daarvan is de Tivoli Ticket spiegel large met een hoogte van 68 centimeter en een diameter van 60 centimeter. Is deze spiegel iets te groot en ben je op zoek naar een kleiner formaat? Dan is de Tivoli spiegel small misschien wel iets voor jou. De spiegel is 51 centimeter hoog en heeft een diameter van 45 centimeter. Ga jij voor de kleur caramel, dusk blue of faded celadon?

Tivoli spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tivoli. Dat betekent dat wij alle Tivoli spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.