Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tivoli door Normann Copenhagen

Het merk Tivoli is ontstaan ter gelegenheid van het 175-jarige bestaan van het Tivoli Gardens pretpark in Kopenhagen. Normann Copenhagen heeft het merk gelanceerd. Het Deense merk staat bekend om haar moderne, originele producten met een tijdloos karakter. De ontwerpers zijn in het pretpark en de archieven gedoken om kleuren en vormen te vinden die het uitgangspunt vormen van deze collectie. De collectie laat een combinatie van het beste van het Deense culturele erfgoed en haar ontwerptradities zien. Uiteindelijk zijn er driehonderd producten ontworpen die wereldwijd worden verkocht. Tivoli is het perfecte merk om de unieke geschiedenis en sfeer van het park te vangen in hedendaagse producten. Ook de serie dienbladen mag hierin niet ontbreken. Een prachtig product om een beetje plezier van het pretpark in je huis te halen.

Tivoli Fountain dienbladen in verschillende formaten  

Drankjes serveren aan visite? Met het Fountain dienblad 30 van Tivoli gaat dat een stuk makkelijker. Het dienblad heeft een mooie ronde vorm en is naast dit formaat ook verkrijgbaar in een maatje kleiner. Het blad is geïnspireerd op het meer bij het restauranthotel Nimb. Het merk Normann Copenhagen heeft het reflecterende water van het meer nagebootst in het design door een spiegel in het dienblad te plaatsen. Door de spiegel ontstaat er interactie tussen het Fountain dienblad en het servies dat je erop zet. Het servies wordt door de spiegel gereflecteerd en dat creëert een visueel effect. Het dienblad is gemaakt van multiplex met gefineerd eikenhout en de onmisbare glazen spiegel. Verwacht regelmatig complimentjes van je gasten, want dit dienblad is een eyecatcher.

Tivoli dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tivoli. Dat betekent dat wij alle Tivoli dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.