Van Esch Tertio Juno kapstok

1 / 4 1 / 4 € 341 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Van Esch Tertio Juno kapstok is ontworpen door Gerard Kerklaan.

De Juno kapstok van Van Esch heeft een diameter van 35 centimeter en een hoogte van 166 centimeter. De kolom van de kapstok en de parapluring zijn gemaakt van geëpoxeerd staal, afgewerkt in een structuurlak. De voet en de kroon zijn gemaakt van geëpoxeerd aluminium, ook afgewerkt met een structuurlak. De kapstok wordt geleverd met twaalf kunststof haken. De kapstok weegt 4,5 kilogram.

Specificaties

Afmetingen: (h) 166 x (Ø) 35 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Aluminium (metaal)
Garantie: 1 jaar
Merk: Van Esch
Ontwerper: Gerard Kerklaan
Herkomst: Nederland
Soort kapstok: Staande kapstok
Productsoort: Van Esch kapstokken
Productfamilie: Van Esch Tertio
EAN: 8713147553903

Fatima van Flinders vertelt:

Fatima van Flinders vertelt:

De Tertio Juno Garderobe-standaard is een kapstok met alles erop en eraan. In alle seizoenen en in alle weersomstandigheden kun je aan de Tertio Juno Garderobe-standaard van Van Esch kwijt wat je uit wilt doen. Zet je paraplu aan zijn voeten en hang je jas aan de top. Als je weer naar buiten gaat, staat de garderobe-standaard alles weer zonder morren af.

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de Tertio serie

Toon meer producten
Logo van Van Esch

Van Esch is een prachtig familiebedrijf dat sinds 1972 opereert vanuit het Nederlandse Goirle. Dit designlabel is gespecialiseerd in de productie van kapstokken, wandkapstokken, staande kapstokken, kapstokhaken, garderobesystemen en entreeaccessoires voor je woning en kantoor. Van Esch heeft drie aspecten geformuleerd waar alle producten uit voortkomen: presenteren, opbergen en ontvangen. Kortgezegd zorgt dit merk voor de mooiste binnenkomer! Opvallend is dat de verschillen tussen woning en kantoor wat betreft entree de afgelopen jaren kleiner zijn geworden. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op de werkvloer en omgekeerd. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren. Van Esch speelt hier goed op in en heeft een collectie samengesteld die zowel binnen de woning als op kantoor perfect aansluit. Enkele prachtseries zijn de Krok en Wheels. Voor welk product ga jij?

3324 Tertio Juno kapstok

Hartelijk dank, Tertio Juno kapstok is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen