teNeues Living in Style

Het Duitse teNeues staat bekend om tafelboeken die je niet alleen met veel plezier leest, maar die ook een genot zijn om naar te kijken. Beter gezegd: de teNeues Living in Style tafelboeken zijn een aanwinst voor elk tafelblad. Het Living in Style Ibiza tafelboek is erg geschikt voor mensen die helemaal gek zijn van Ibiza. Dit boek laat je dan ook kennismaken met de meest bijzondere interieurs die het eiland heeft. En wij kunnen je verzekeren: dat wil je niet missen. Het maakt niet uit hoe vaak je de inhoud al hebt bekeken, want de beelden zijn én blijven prachtig. Je bent er in elk geval zeker van dat je kunt genieten van zo’n 250 foto’s. Wil je meer tafelboeken zien? Bekijk het complete aanbod.  

Design van teNeues

Het Duitse teNeues werd in 1931 opgericht als drukkerij door de heer Heinz teNeues. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en staat de derde generatie al achter teNeues. De drukkerij werd tijdens de Tweede Wereldoorlog volledig vernietigd en daarom was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De heer teNeues zelf en zijn zoon Manfred besloten een kijkje te nemen in het uitgeversvak. Dat resulteerde in een start met de publicatie van schoolplaten en kunstwerken. Dit werd al snel uitgebreid met kalenders en ansichtkaarten. Inmiddels werden er ook filialen in Londen, Parijs en New York geopend. Toch duurden het nog vrij lang voordat de eerste collectie op de markt werd gebracht. We praten dan over het jaar 1995. In datzelfde jaar ging de zoon van Manfred onderdeel uitmaken van het familiebedrijf. Sebastian en zijn broer Hendrik staan nu aan het roer.

teNeues Living in Style: fraaie tafelboeken

Voor welk tafelboek je ook kiest, dit is een tafelboek die je graag in het zicht legt. En dat is logisch, want alleen de voorkant nodigt je direct uit om het boek open te slaan. Los daarvan is het een perfecte aanvulling voor op je tafel. Zolang je er de ruimte voor hebt dan. Het Living in Style Paris tafelboek laat je kennismaken met de typische, unieke Parijse stijl en opent dan ook de deuren van onder meer Lenny Kravitz. Ben je al benieuwd? De Scandinavische sfeer is er ook een die je graag wilt proeven. En dat kan in het Living in Style Scandinavia tafelboek. In dit boek doe je eenvoudig inspiratie voor je eigen woning op als het gaat om de typische interieurstijl die je terugziet in deze landen.

teNeues Living in Style bij Flinders

Flinders is officieel dealer van TeNeues. Dat betekent dat wij alle producten uit de TeNeues Living in Style collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

teNeues
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Naar boven