Naar boven

Design van teNeues

Het Duitse teNeues werd in 1931 opgericht als drukkerij door de heer Heinz teNeues. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en staat de derde generatie al achter teNeues. De drukkerij werd tijdens de Tweede Wereldoorlog volledig vernietigd en daarom was het tijd voor een nieuwe uitdaging. De heer teNeues zelf en zijn zoon Manfred besloten een kijkje te nemen in het uitgeversvak. Dat resulteerde in een start met de publicatie van schoolplaten en kunstwerken. Dit werd al snel uitgebreid met kalenders en ansichtkaarten. Inmiddels werden er ook filialen in Londen, Parijs en New York geopend. Toch duurde het nog vrij lang voordat de eerste collectie op de markt werd gebracht. We praten dan over het jaar 1995. In datzelfde jaar ging de zoon van Manfred onderdeel uitmaken van het familiebedrijf. Sebastian en zijn broer Hendrik staan nu aan het roer.

teNeues Living in Style: fraaie tafelboeken

Voor welk tafelboek je ook kiest, het is een exemplaar dat je graag in het zicht legt. En dat is logisch, want de voorkant nodigt je direct uit om het boek open te slaan. Los daarvan is het een perfecte aanvulling voor op je tafel. Het Living in Style Paris tafelboek laat je kennismaken met de typische, unieke Parijse stijl en opent de deuren van onder meer Lenny Kravitz. Ben je al benieuwd? Of wil je liever een overzicht van het beste van de hele wereld? Het Living In Style Best Interor Design Of The Planet tafelboek heeft een overzicht voor je gemaakt. De driehonderd kleurenfoto’s lijken eerder over de hemel te gaan, maar deze prachtige plekken zijn toch echt op onze wereldbol te vinden. En dus ook op jouw dressoir of salontafel.

teNeues Living in Style bij Flinders

Flinders is officieel dealer van TeNeues. Dat betekent dat wij alle producten uit de TeNeues Living in Style collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

teNeues
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad