Naar boven
Sorteren op

1-33 van 52 producten

De familie teNeues

Zoals gezegd is teNeues een uitgeverij van Duitse afkomst. Het bedrijf werd in 1931 opgericht als drukkerij door dr. Heinz teNeues en is inmiddels toe aan de derde generatie bestuurders. Nadat het drukkerijgedeelte werd vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, waagden de heer teNeues en zijn zoon Manfred de sprong naar het uitgeversvak. Ze begonnen met de publicatie van schoolplaten en kunstwerken en breidden al snel uit met kalenders en ansichtkaarten. Onder de leiding van Manfred teNeues werden ook in Londen, Parijs en zelfs New York filialen van het bedrijf opgericht. Het duurde echter nog tot 1995 voor de eerste collectie teNeues tafelboeken werd uitgebracht. Het was in datzelfde jaar dat de zoon van Manfred teNeues, Sebastian, onderdeel ging uitmaken van het familiebedrijf. Vandaag de dag staan hij en zijn broer Hendrik aan het roer van teNeues en zodoende zijn maar liefst drie generaties al gepasseerd.

teNeues op tafel

Eén van de belangrijkste onderdelen van de teNeues collectie is het uitgebreide assortiment tafelboeken dat zij hebben gepubliceerd. Dankzij de kwaliteit van de boeken en de prachtige fotografie is teNeues opgeklommen tot marktleider op het gebied van koffietafelboeken. Dit merk werkt dan ook alleen maar samen met topauteurs en de beste fotografen ter wereld. De informatie en fotografie wordt onder andere verzorgd door National Geographic Society, Disney en zelfs het Museum of Modern Art in New York. Niet alleen zorgen deze partners voor exclusieve, interessante en begrijpelijke informatie voor de lezers. Ook de smaakvolle lay-out van de teNeues tafelboeken, zoals de heldere typografie en de visuele elementen die worden gebruikt, is één van de meest geliefde in de wereld. Niet zo gek dus, dat je de teNeues boeken tegenkomt op koffietafels over de hele wereld!

Van woning tot wildlife

Hoewel de impact van ieder teNeues boek gelijk is, lopen de onderwerpen behoorlijk uiteen. Zo zijn er tafelboeken gepubliceerd over interieurdesign, zoals het Living in Style Scandinavia tafelboek en het Interior Design Review vol. 19 tafelboek. Maar je kunt bij teNeues ook terecht voor prachtige kijkboeken over mens en cultuur, zoals het Before They Pass Away tafelboek dat de laatst overlevende, traditionele volksstammen bespreekt. Andere tafelboeken die erg gewild zijn, zijn het Senza Parole tafelboek, Living in Style Ibiza tafelboek en Heaven tafelboek. Kortom, teNeues tafelboeken zijn er voor iedereen. Niet alleen prachtig om te lezen, maar ook geweldig als woonaccessoire op je tafel bijvoorbeeld. 

teNeues bij Flinders

Flinders is officieel dealer van teNeues. Dat betekent dat wij alle producten van teNeues kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van teNeues en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij teNeues. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw teNeues tafelboek veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van teNeues gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.