Actie: -10% op Wagenfeld collectie van Tecnolumen

Je ontvangt tijdelijk 10% korting op de Wagenfeld collectie van Tecnolumen.

Over Tecnolumen

Het Duitse designlabel Tecnolumen is in 1980 in Bremen opgericht door Walter Schnepel. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf maar één lamp: de iconische Tecnolumen Wagenfeld WA24 tafellamp die in 1924 was ontworpen door Wilhelm Wagenfeld in de Bauhaus werkplaats. Deze lamp is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest bekende design van dit Duitse label. Langzaamaan breidde Tecnolumen het assortiment uit met variaties op de inmiddels klassieke Wagenfeld lamp, maar ook met nieuwe designs van andere ontwerpers. Vandaag de dag werkt Tecnolumen samen met veel eigentijdse designers en produceren ze niet alleen lampen maar ook kleine meubels en accessoires.

Iconische Tecnolumen Wagenfeld tafellampen

Het karakteristieke aan de Wagenfeld lamp is de grote opaalglazen bol waarin de lichtbron zich bevindt. Door de jaren heen zijn er steeds meer variaties ontworpen op het oorspronkelijke design en is er een kleine Wagenfeld tafellampencollectie ontstaan. Ook de latere variaties, zoals de Wagenfeld WG24 tafellamp en de Wagenfeld WA23 SW tafellamp, hebben allemaal dezelfde karakteristieke glazen bol. De latere versies van de lamp zijn variaties op het origineel. De ene keer is de basisplaat van de lamp van helder glas gemaakt, bij een andere versie heeft de basisplaat een zwarte kleur en bij sommige versies is de schacht van de lamp gemaakt van glas in plaats van chroom. Ondanks alle verschillen tussen de lampen is het duidelijk te zien dat ze allemaal uit dezelfde iconische Bauhaus familie komen.

Tecnolumen Wagenfeld bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tecnolumen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tecnolumen Wagenfeld collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.