Actie: -10% op Wagenfeld collectie van Tecnolumen

Je ontvangt tijdelijk 10% korting op de Wagenfeld collectie van Tecnolumen.

Over Tecnolumen

Tecnolumen is een Duits verlichtingsmerk. Het merk is in 1980 door Walter Schnepel opgericht. Walter was pas 24 jaar toen hij al werd toegelaten tot de Bauhaus school. Dit is een Duitse kunstenaarsschool waar designers verlichting ontwerpen die Tecnolumen vervolgens reproduceert. De lampen zijn erg modern en hebben een strakke uitstraling. Ze gebruiken voornamelijk neutrale kleuren zodat de lampen bij elk interieur passen. Marianne Brandt, Wilhelm Wagenfeld en Gyula Pap zijn enkele topontwerpers die op deze school zaten. De ontwerpen die zij maakten worden gekenmerkt door tijdloze prachtontwerpen van hoge kwaliteit die een aanvulling zijn voor je woning

Wagenfeld: dé Tecnolumen lamp waar het om draait

Dé lamp waar het allemaal om draait is de Tecnolumen Wagenfeld uit 1924. Dit mooie ontwerp wordt ook wel de ‘Bauhaus lamp’ genoemd door de plek waar dit ontwerp bedacht en gemaakt is. Het design van deze lamp komt van de bekende designer Wilhelm Wagenfeld die destijds studeerde aan de Bauhaus school. Zijn lamp was zo’n groot succes dat deze nog steeds onmisbaar is in de collectie van Tecnolumen. De Bauhaus lamp bestaat uit meerdere modellen. Én daarvan is de Tecnolumen Wagenfeld WG24 tafellamp met een tijdloze klassieker. Of kies voor de Tecnolumen Art Deco tafellamp die is gemaakt van opaalglas en een echte blikvanger in je huis is.

Tecnolumen tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tecnolumen. Dat betekent dat wij alle Tecnolumen tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.