Naar boven

Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel

Tecnolumen is een Duits designlabel. Waarschijnlijk was je dat al opgevallen door de Duitse naam van deze elegante hanglamp. Pendelleuchte mit Opalkugel betekent in het Nederlands hanglamp met opaal bal en dat beschrijft eigenlijk precies hoe deze lamp eruitziet. Het middelpunt van de Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel is, zoals de naam al verklapt, de ronde bal gemaakt van opaal glas. De glazen bal zit vast aan een frame van verchroomd metaal met een lengte van 100 centimeter. Door zijn ronde vorm en lichte kleuren heeft de hanglamp een vriendelijke en rustgevende uitstraling. Hierdoor is hij perfect voor zowel in de woonkamer als in de slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld in hotels. In welke ruimte geef jij deze lamp een mooi plekje? 

Tecnolumen

Het Duitse designlabel Tecnolumen is in 1980 in Bremen opgericht door Walter Schnepel. Het label heeft vandaag de dag een grote collectie met voornamelijk verlichting, maar ook met kleine meubels en woonaccessoires. Oorspronkelijk produceerde Tecnolumen maar één enkele lamp: de Wagenfeld WA24 tafellamp die in 1924 is ontworpen door Wilhelm Wagenfeld. Jaren later is deze lamp nog steeds het meest bekende design van Tecnolumen. Toch is deze collectie inmiddels al veel verder uitgebreid. In samenwerking met verschillende ontwerpers blijft Tecnolumen je verassen met kwalitatief goede maar vooral ook mooie producten die het interieur naar een hoger niveau tillen.

Fraaie Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel hanglampen

Omdat elk interieur en elk huis anders is, zijn de Pendelleuchte mit Opalkugel hanglampen er in verschillende afmetingen. De verschillende afmetingen worden bepaald door de diameter van de opaal glazen bal. De kleinste variant is de Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel 200 hanglamp. Deze heeft een glazen bal met een diameter van 20 centimeter en is hierdoor perfect als subtiele verlichting. Van de kleinste Pendelleuchte mit Opalkugel kun je ook heel goed meerdere lampen naast elkaar ophangen. De grootste lamp uit de Pendelleuchte mit Opalkugel collectie heeft een diameter van 40 centimeter. We hebben het dan over de Pendelleuchte mit Opalkugel 400 van Tecnolumen. Deze variant is perfect voor als je een statement wil maken in het interieur. De hanglampen zijn ook verkrijgbaar in een diameter van 25, 30 of 35 centimeter.

Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tecnolumen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pendelleuchte mit Opalkugel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.