Actie: -10% op Wagenfeld collectie van Tecnolumen

Je ontvangt tijdelijk 10% korting op de Wagenfeld collectie van Tecnolumen.

Tecnolumen verovert een mooi plekje in elke ruimte

Tecnolumen is een verlichtingsmerk dat in 1980 is opgericht door Walter Schnepel. Hij vindt het belangrijk dat startende ontwerpers de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en zichzelf in de kijker te spelen in designersland. De meeste ontwerpen van Tecnolumen zijn dan ook een reproductie van één van de ontwerpen die op de Duitse Bauhaus kunstacademie door studenten zijn gemaakt. Marianne Brandt, Wilhelm Wagenfeld en Gyala Pap zijn topontwerpers die onder andere op deze school gezeten hebben en beroemd zijn geworden met hun bedachte product die door Tecnolumen is ontdekt. De lampen zijn stuk voor stuk modern, hebben een strakke vormgeving en bevatten neutrale kleuren waardoor ze eigenlijk in elke ruimte al gauw een mooie plek veroveren. Een momentje voor jezelf komt zo helemaal goed.

Opaalglas in de hanglampen van Tecnolumen

Een groot deel van de collectie hanglampen van Tecnolumen die je bij Flinders vindt, is gemaakt van opaalglas. De Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel 400 hanglamp heeft een bal gemaakt van dit speciale glas. Deze lamp heeft een lengte van 100 centimeter en een diameter van 40 centimeter. Je kunt ook voor een kleinere diameter kiezen. De Tecnolumen Pendelleuchte mit Opalkugel 200 hanglamp heeft bijvoorbeeld een diameter van 20 centimeter. Zo zijn er nog drie verschillende diameters verkrijgbaar. Dit model bestaat dus uit maar liefst vijf varianten. Naast het opaalglas bestaat deze hanglamp uit verchroomd metaal en voor het mooiste licht raden wij je aan om een LED 6W lichtbron te gebruiken in de hanglamp. Weet jij al voor welke variant jij gaat?

Tecnolumen hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tecnolumen. Dat betekent dat wij alle Tecnolumen hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.