Kartell Tatì tafellamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Tatì tafellamp

  Omschrijving

  Het Kartell Tatì tafellamp is ontworpen door Ferruccio Laviani.

  Tijdens het uitpakken van de Kartell dozen werd het Flinders-team vrolijk bij het zien van deze lamp. Hij heeft een strak design met een sjiek randje. Ontwerper Ferruccio Laviani voegde daar ook een snufje romantiek aan toe. Het lijkt net of het licht gevangen zit in een kubus. De Tatì geeft onverwacht mooi sfeerlicht. Rechthoekige tafellamp met een strakke vormgeving: rechte lijnen met een vage Decò-mood. Tatì bestaat uit een romp in transparant PMMA die een interne lampenkap bevat en een gechromeerde ondersteun. De lampenkap is verkrijgbaar in gekleurd methacrylaat - in de opalen en zwarte versies - ofwel in geplisseerde stof. Deze strakke materialen en vormen zorgen echter niet voor een kille atmosfeer. Integendeel, hierdoor wordt de lamp een passe-partout met burgerlijke allures in een hedendaags kleedje. Dankzij de chromatische speelsheid onthult Tatì haar oppervlak in volle kleur als ze gedoofd is. Als ze brandt, wordt de hele romp verlicht door het intense licht dat door de wanden filtert. Sinds kort is er ook een variant met een kap van zwart kant.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:Rechthoekige tafellamp met een strakke vormgeving: rechte lijnen met een vage Decò-mood. Tatì bestaat uit een romp in transparant PMMA die een interne lampenkap bevat en een gechromeerde ondersteun. De lampenkap is verkrijgbaar in gekleurd methacrylaat - in de opalen en zwarte versies - ofwel in geplisseerde stof. Deze strakke materialen en vormen zorgen echter niet voor een kille atmosfeer. Integendeel, hierdoor wordt de lamp een passe-partout met burgerlijke allures in een hedendaags kleedje. Dankzij de chromatische speelsheid onthult Tatì haar oppervlak in volle kleur als ze gedoofd is. Als ze brandt, wordt de hele romp verlicht door het intense licht dat door de wanden filtert.

  Tatí getest door Flinders:

  Tijdens het uitpakken van de Kartell dozen werd de hele Flinders-crew vrolijk bij het zien van deze lamp. Een strak design met een sjiek randje. Anders dan we van Kartell gewend zijn. Ontwerper Ferruccio Laviani heeft romantiek en strak design weten te combineren. Het lijkt net of je je licht gevangen zit in een kubus. De Tatì geeft onverwacht mooi sfeerlicht. Wij zetten graag het licht aan met de Tatì van Kartell!

  Zoek je naast de Tatì tafellamp van Kartell een andere Tafellamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tatì tafellamp, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal ABS (kunststof)
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Aan-/uitschakelaar op snoer
  Dimbaar Nee
  Lichtbron Meegeleverd
  Aanbevolen lichtbron 1 x ringlamp T5, FC5, 22W, 220-240V
  Garantie 2 jaar
  Bijlagen Productinformatie
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell lampen, Kartell verlichting, Kartell tafellampen
  Herkomst Italië
  Ontwerper Ferruccio Laviani

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Tatì tafellamp
  Kartell Tatì tafellamp

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven