Naar boven

Tartanic

Goeie naam voor een stof, Tartanic. Deze naam refereert natuurlijk vooral aan het klassieke ruitpatroon, Tartan, zoals dat al duizenden jaren geweven wordt in de Schotse hooglanden en waarvan ook de beroemde Schotse kilts gemaakt worden. 

Stofsoort in detail

De oude Kelten droegen al geruite kleding en de goede kwaliteit was zelfs in het Romeinse Rijk bekend. De naam doet overigens ook wel wat denken aan die van het schip dat al bij zijn eerste vaart op een ijsschots botste en daardoor zonk. Gelukkig is deze rood-grijs-witte stof van 64% viscose, 27% katoen en 9% polyamide een stuk steviger!

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.