Naar boven

Tarkett vloeren liggen overal

Dit merk bestaat al meer dan 130 jaar. Het heeft zijn sporen dus wel verdient. En dat is te merken. Het merk verkoopt inmiddels in honderd verschillende landen. Per dag verkopen ze wel 1,3 miljoen vierkante meter aan vloer. Dit is voor privégebruik zoals in huizen, maar ook voor in openbare ruimtes zoals kantoren of sportzalen. Al vanaf het begin heeft het merk een sterke ondernemersgeest. Innovatie en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers in hun bedrijfsfilosofie. Zo zijn ze leidend in de transformatie waarin de vloerenindustrie zich bevindt richting de circulaire economie. Maar ook zorgen ze ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt zodat hun producten lang mee zullen gaan. De vloerkleden zijn daar een heel goed voorbeeld van.  

Tarkett vloerkleden voor iedereen 

De collectie Tarkett vloerkleden bevat verschillende stijlen. Wat je smaak ook is, de kans is groot dat er een exemplaar tussen zit dat je aanspreekt. De ontwerpers hebben gebruikgemaakt van foto’s, grafische prints, illustraties of tekst. Daarbij is er ook veel keuze in kleurtinten. Zo is er voor elke ruimte in huis wel een goede optie te vinden. Het Wood Piano vloerkleed vinyl 166x226 staat bijvoorbeeld mooi in de zithoek of in de slaapkamer. Kan de tienerkamer van je zoon of dochter wel wat extra gezelligheid gebruiken? Leg dan het Feminist vloerkleed vinyl 125x196 neer. Zo geef je ze meteen nog wat levenswijsheid mee. Bedenk goed welke ruimte in jouw huis nog wat extra sfeer kan gebruiken, Tarkett regelt het voor je.  

Tarkett vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle Tarkett vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Tarkett
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Vloerkleed
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad