Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tarkett legt vloeren over de hele wereld

Dit merk zorgt dat er voor elke grond een perfecte vloeroplossing is. In huis, maar ook in openbare ruimtes en grote gebouwen. Ze staan voor innovatie en duurzaamheid. Zo zijn ze leidend in de transformatie waarin de vloerenindustrie zich bevindt richting de circulaire economie. Ze gebruiken bijvoorbeeld gerecycled materiaal voor hun vloeren, maar halen ook oude vloeren thuis op om deze weer te recyclen.Zo proberen ze de cirkel zo rond mogelijk te maken. Het merk is een groot succes. De producten worden in meer dan honderd verschillende landen verkocht. Tarkett verkoopt wel 1,3 miljoen vierkante meter vloeren per dag. Een enorm oppervlakte. Heb jij ook nog wat vierkante meters in huis die Tarkett kan bedekken?

Tarkett PVC vloeren: snel met langdurig resultaat

Een heel groot voordeel van de PVC vloeren is het feit dat ze over een handig kliksysteem beschikken. Een vloer leggen ging nog nooit zo snel. De planken en tegels zijn flexibel wat het proces bevordert en tegelijkertijd stevig genoeg om kleine oneffenheden in de ondervloer weg te nemen. De zijkanten hebben allemaal een lichte vellingkant wat een extra natuurlijk effect geeft. De Weathered Oak Click Ultimate PVC brown is bijvoorbeeld niet van een echte houten vloer te onderscheiden.De vloeren zijn voorzien van een harde coating die beschermt tegen vlekken, slijtage en krassen. Dus wanneer je vloer eenmaal ligt, gaat hij nog jaren mee. Het maakt niet uit welke ongelukken er ook met de jaren op deze vloer zullen gebeuren. En mocht je ooit gaan verhuizen en je vloer mee willen nemen, dan is de vloer ook zo weer uit elkaar. Het mes snijdt aan twee kanten. 

Tarkett PVC vloeren bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tarkett. Dat betekent dat wij alle Tarkett PVC vloeren kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Tarkett
Filters
Productsoort