Naar boven

Tarkett Wood vloerkleed vinyl 166x226

/ 10 / 10
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Dit is het Desso Wood vloerkleed vinyl 166x226.

Het Wood vloerkleed vinyl 166x226 van Tarkett is 166 centimeter breed en 226 centimeter lang. Het vloerkleed is gemaakt van Premium Vinyl met een festonrand en een antislip onderzijde. Neem het kleed af met lauw water en een pH-neutraal schoonmaakmiddel. Ook de akoestiek in je interieur wordt verbeterd door dit vloerkleed neer te leggen. Het Wood vloerkleed vinyl is verkrijgbaar in twee varianten.

Specificaties

Vorm: Rechthoek
Afmetingen: (l) 226 x (b) 166 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Vinyl
Garantie: 5 jaar op slijtage en poolverankering
Merk: Tarkett
Herkomst: Nederland
Dessin: Grafisch
Productsoort: Tarkett vloerkleden
Productfamilie: Tarkett Finally Vinyl
EAN: 8717848716537

Max van Flinders vertelt:

Max van Flinders vertelt:

Hout dat je helemaal schoonmaakt met lauw water en pH-neutraal schoonmaakmiddel, inclusief krassen en hardnekkige vlekken: dat bestaat niet. Klopt, maar het Wood vloerkleed vinyl 166x226 van Desso is een goede tweede. Dit vloerkleed met zijn ronde of pianopatroon heeft een speelse houtprint die je kamer opfleurt, zonder de bijkomende krassen van een houten vloer of de bijkomende vlekken van een ‘gewoon’ vloerkleed.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Meer uit de Finally Vinyl serie

Toon meer producten
Logo van Tarkett

Het Nederlandse Tarkett zien we ook wel als de vloerspecialist van ons land. Ze bieden oplossingen voor vele verschillende vloeruitdagingen. Het merk staat voor innovatie en duurzaamheid. Flinders heeft een selectie vloerkleden van Tarkett in het assortiment. De collectie vloerkleden laat uiteenlopende dessins zien die een mooie toevoeging vormen voor je woning en elk op een eigen manier sfeer met zich meebrengen. De technologie die Tarkett inzet heeft vele voordelen waardoor je een lange tijd optimaal van je nieuwe vloerkleed zult genieten.